Povestea Merge mai Departe

Prin 2005 am început bloggingul pe blogspot.com cu un blog care acuma ar trebui să fie tomoiaga.ro (căzut, în recuperare).

În iunie 2007 am pornit treaba cu discromat.wordpress.com unde am documentat eforturile de obținere a permisului amator pentru discromați.

În octombrie 2007 am inițiat blogul cu specific confesional Clujul Evanghelic (decluj.wordpress.com) mapat ulterior la adresa clujulevanghelic.ro. În februarie 2013 blogul clujulevanghelic.ro a fost cedat gratuit lui Vio Pop, fondator StiriCrestine.ro, eu continuînd să scriu mai opiniat pe DeCluj până la recenta închidere.

În martie 2008 am demarat împreună cu niște prieteni blogul soclu.org orientat pe apologetică creștină (apărarea credinței).

Și pentru că îmi plac stencils-urile și „arta” urbană, în aprilie 2013 am dat drumul la clujstreetart.wordpress.com unde documentez în imagini zidurile semiotizate ale Clujului.

Iar pentru că nu mă pot opri din scris, încep aici blogul vasiletomoiaga.wordpress.com, martor al străzbaterilor mele prin spațiul teologic.

Publicitate

Un gând despre &8222;Povestea Merge mai Departe&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s