patru ani de blogging

s-au împlinit în 18 iulie 2009.

Cum am început?

Imi place sa scriu mai mult decât să vorbesc. Am mai mare coerenţă, mai mult curaj, îmi vine mai uşor. Îmi place să scriu scurt. Aşa că prin 2005 scriam în statusul de la Yahoo Messenger. Cugetări scurte, sau citate din ceva articol interesant. Unele din cugetările mele s-au făcut remarcate. Povestind odată cu prietenul meu Daniel Lar, a ilustrat ce zicea cu un citat pe care în auzise undeva, ba chiar dacă se gândea bine la mine în statul în văzuse. Şi mai ştia unu sau două, tot de-a mele. Mi-a zis că ar trebui să-mi fac blog să le scriu. Că au rămas în istorie oameni cu doar o vorbă memorabilă, iar eu am deja două trei 😛

Zis şi făcut. Primul meu blog a început în iulie 2005, pe blogspot. De atunci am cugetat de cel puţin 143 de ori. Cum ar fi:

Dacă spui că prin ceea ce am spus am vrut să spun ceea ce n-am vrut să spun, sigur te inşeli.

Blogul l-am păstrat în mare doar pentru cugetări. Apoi am mai scris şi despre altele, cum ar fi diferite opinii, uneori fotografii, alteori frustrari. O chestie foarte utilă pe care am făcut-o este un Catalog de software gratuit. Am descoperit că în afară de Windows nu am nevoie de nici un program comercial.

Şi pentru că dorinţa (sau nevoia) de a scrie a fost mai diversă decât profilul acestui blog, iată ce am mai creat în aceşti ani:

  • discromat.wordpress.com documentarea efortului meu de a oferi discromaţilor libertatea de fi şoferi
  • clujulevanghelic.ro ştiri şi opinii pentru comunitatea evanghelică (baptişti, penticostali, creştini după evanghelie dar şi evanghelici independeţi) din Cluj-Napoca
  • soclu.org apologetică creştină împreună cu 3 prieteni
  • clujul.wordpress.com chestii interesante din Cluj-Napoca, din păcate cam uitat

Happy blogging!

7 gânduri despre &8222;patru ani de blogging&8221;

  1. Felicitari, Vasile, pentru acesti patru ani.
    Iti urez ca urmatorii patru ani sa fie si ma fructuosi, cu mai putini „prieteni binevoitori” 😦 si cu cit mai multi critici constructivi.
    Sanatate.

Lasă un comentariu