pătura de mijloc salută ascensiunea lui Ponta și a PSD-ului în sondaje

Victor Ponta: Orice nou acord cu FMI trebuie sa includa reducerea TVA si impozitarea progresiva (link)

Ca unul care fac parte cu modestie din pătura de mijloc a clasei muncitoare, salut ascensiunea în sondaje a lui Victor Ponta și a PSD-ului. Aștept cu nerăbdare ca veniturile mele să fie impozitate mai mult decât a sărmanilor cu 600 ron pe lună (pe cartea de muncă). În defnitiv, bogații întotdeauna s-au descurcat, vorba lui Iliescu. De ce să fiu eu, cu salariul meu gras, egal (în procente de impozitare) cu sărmanul ce abia o duce? La cei 5000 brut cum să plătesc doar 800 ron când sărmanul cu 1500 brut plătește 240 ron? Păi e corect? De ce n-ai plăti tu impozit 25% = 1250 ron iar cel cu 1500 brut să plătească 10% = 150 ron.

Boc zicea recent că e o minciună acuza că nu există măsuri de redresare a economiei. Una din măsuri zice el că a fost menținerea cotei unice. Mi-a venit să râd. Cum adică menținerea unei măsuri e o măsură de susținere? Ei uite că e. Pentru că vin alții mai dăcștepți care vor mări punctul de pensie la 45%, vor mări salariile bugetarilor, vor da ajutoare sociale, vor face și vor drege pe spinarea ta, care ai avut ghinionul să ai un venit peste medie într-un stat social aberant. Viitorul nu sună bine.

Ocazie cu care am aflat și noi care sunt măsurile magice ale stângii ce vor redresa ce a stricat Boc: supraimpozitarea celor „bogați”.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s