Pitești, încă o stradă refăcută cu cap

Diferit-Kiat reface strada Pitești. Genialii planificatori urbani comuniști au proiectat ca șoseaua de pe această stradă să fie dreaptă deși traseul nu este. Asta înseamnă că la un capăt trotuarul are o lățime de 1.5 metri iar în celălalt capăt 0.3m. Genialii de la Diferit-Kiat și cei de Drumuri, sau Primărie, sau cine o fi responsabil, au zis că noi muncim nu gândim: cum a fost din moși-strămoși așa va fi și de acum înainte. Ce ne pasă nouă că pietonii nu încap pe o porțiune a trotuarului.

Refacere strada Ploiesti (1)

Refacere strada Ploiesti (5)

Refacere strada Ploiesti (4)

Refacere strada Ploiesti (6)

O chestie similară în genialitate au făcut și pe strada Petofi Sandor. Acolo trotuarul se termină brusc într-un gard. La câteva luni după aceea au pus niște stâlpișori de delimitare, să poată circula și pietonii pe lângă mașini.

Update: și pe domnuleprimar.ro.

Publicitate

4 gânduri despre &8222;Pitești, încă o stradă refăcută cu cap&8221;

  1. da, foarte frunstrant intr-adevar. La fel si in apropiere de Kaufland Marasti, spre Fabricii de Zahar… E absurd intr-adevar sa mergi pe un trotruar si brusc acesta sa se termine „in strada”, sau sa aiba o latime de 20-30 cm…

  2. Inteleg ca au fost proiectate prost la vremea lor, dar de ce nu le refac normal cand au ocazia ideala, la refacerea strazii? Asta nu pot s-o pricep.

    Eu le-as numi trotuare pentru anorexici 😛

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s