Noutăţi pe blogul discromat

Publicitate

2 gânduri despre &8222;Noutăţi pe blogul discromat&8221;

  1. SUNTEM ASTEPTATI CU TOTII PENTRU VOT:
    Comunicat important Ministerul Sănătăţii :
    În baza prevederilor Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, Ministerul Sănătăţii organizeză, vineri, 27 august 2010, ora 10.00, la sala de consiliu, o dezbatere publică având ca temă proiectul de Ordin pentru aprobarea normelor minime privind aptitudinile fizice şi mentale necesare pentru conducerea unui autovehicul.

    Persoana de contact: dr. Mihaela Oancea – telefon: 021.3072.639.

    Menţionăm că proiectul de act normativ poate fi vizualizat la adresa de web: http://www.ms.ro, rubrica Legislaţie – Transparenţă decizională.

  2. Suntem peste 900.000 de discromati in romania , care la un moment dat sufera din cauza asta moral si economic, fiind in inferioritate fata de ceilalti semeni in anumite situatii, in care nu pot practica meserii pe care le pot exercita cei cu vedere cromatica normala. Fiind o anomalie genetica care nu are legatura cu stilul de viata sau, ca s-ar cauza stilului defectuos de viata pe care il duce respectiva persoana … cred si sunt convins ca, acele persoane afectate de aceasta anomalie genetica au un handicap serios in comparatie cu celelalte persoane cu simt cromatic normal ,si asta datorita faptului ca nu s-au nascut cu aceasta anomalie. In situatia data consider ca statul roman, societatea in care traim au obligatia sa declare aceste persoane ca fiind cu handicap fizic si sa despagubeasca aceste persoane financiar, s-au ajutand-ule sa profeseze acele meserii pe care le pot practica si asta inaintea acelora care nu sunt afectate de aceasta anomalie genetica. ( ex. toate persoanele care au anomalie genetica de tip daltonism sau discromatopsii mai putin grave care le impiedica sa practice si sa profeseze anumite meserii ) sa consilieze aceste persoane si sa le acorde inatietate in obtinerea anumitor locuri de munca unde ar fi capabile sa le exercite sau sa le despagubeasca financiar gen pensie de boala sau ajutor pt persoana cu dizabilitati. In concluzie ori suntem considerati ca persoane cu handicap luati in evidenta statului roman si ajutati lunar financiar cu o anumita suma ori sa avem inatietate si sa fim angajati prioritar in meseriile pe care le putem exercita „discromatii sunt persoane care se nasc cu aceasta boala NU ESTE VINA LOR SI NU EI ALEG SA TRAIASCA CU ACEST HANDICAP ” consider statul roman si societatea ca sunt obligati moral si profesional sa ajute aceste persoane care sunt marginalizate si refuzate de semenii lor in practicarea unor meserii in comparatie cu cei cu simt cromatic normal ….rog pe cei cu deficiente de percepere a cromaticii sa ne mobilizam in a obliga statul roman si societatea civila in a elabora o lege care sa ne ajute pentru drepturi si sanse egale in viata

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s