TeamViewer, soft gratuit pentru controlul unui calculator la distanţă

TeamViewer este un soft gratuit (daca este pentru uz personal, non-profit) care permite controlarea unui calculator de la distanţă.

Pentru a controla calculatorul 1 de pe calculatorul 2, e nevoie ca softul sa ruleze pe amebele. Apoi, cineva de pe calculatorul 1 trebuie să ofere un ID si o parolă pe care le generează programul utilizatorului calculatorului 2. Cel de pe calculatorul 2 se conecteaza la calculatorul 1 folosind ID-ul şi parola, şi poate controla astfel calculatorul 1.

Acest soft este util când o persoană aflată într-o dificultate majoră cere ajutorul unui prieten sau rudă cu cunoştinţe tehnice. Acesta din urmă poate încerca remedierea problemei fără să mai treacă prin calvarul explicaţiilor pe messenger sau la telefon, explicaţii care de cele mai multe ori au darul să genereze frustrare.

Oferirea programului TeamViewer pentru folosire gratuită este de apreciat, după cum este de apreciat munca tuturor persoanelor ce lucrează la crearea de soft gratuit sau liber.

Publicitate

2 gânduri despre &8222;TeamViewer, soft gratuit pentru controlul unui calculator la distanţă&8221;

  1. bna ziua
    am o problema cu TeamViewer si anume nu ma pot conecta pe calculatorul din rominia insa invers se poate .mentionez ca sint in italia iar calculatorul din tara e pe reteau romtelecom .ce sa fac .va rog .
    multumesc anticipat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s