Esquire, un numar foarte bun (ianuarie-februarie)

Am cumpărat Esquire pentru că amicul Voicu Bojan a publicat un articol despre şi din Kirghistan. De fapt este de lângă ultimul lac kirghiz, la stânga, peste drum de capătul lumii. E drept ca preţul este de 15 ron, cam mult la prima vedere. M-a consolat însă că include un caiet cu spirală şi coperţi tari, numa bun pentru notiţele unui jurnalist amator.

Am fost surprins să citesc, pe lângă textul şi fotografiile inconfundabile ale lui Voicu, două articole excelente: Bătălia pentru colegiul 9 – despre campania electorală a lui Theodor Paleologu, şi Am fost numărul B14849 – povestea a patru supravieţuitori români ai Holocaustului. Curios că toate cele trei articole sunt în a doua jumătate a revistei. Şi ca să ajungeţi la ele va trebui să treceţi pese ubicua şi impudica Mihaela Radulescu. Care apare şi pe copertă. Deh, aparenţele înşeală. Revista e mai bună decât ar sugera coperta. Chiar şi numai pentru cele 3 articole (plus caietul). Scris inteligent, respect pentru inteligenţa cititorului, mai rar aşa ceva.

Publicitate

4 gânduri despre &8222;Esquire, un numar foarte bun (ianuarie-februarie)&8221;

  1. Salut!

    In fiecare luna gasesti si varianta simpla care costa 10 lei. Editia ian-feb a avut si filmul Apocalypto pe DVD, tot la 14.99 lei.

    Esquire face bine la cap 😉

  2. Revista cu continut inteligent peste 90 %. Intr-adevar in ultimele 4 luni s-a putut gasi Esquire sub diferite forme de comercializare (asa numitele media package). Ori impreuna cu sora „Harper`s Bazaar”, ori „acompaniat” de un DVD, ori un cadou surpriza (vezi Blak List-ul din ian.-feb. 2009) sau impreuna cu cealalalta „sora” de trust „National Geographic”. Se poate gasi si in varianta simpla la 10 Lei asa cum mentiona si comment-ul de mai sus.
    La ora actuala Esquire o consider cea mai buna revista din segmentul sau, iar concurenta este nou venita(ul) GQ. Este interesanta aceasta pozitionare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s