experiment: renunțarea la To Do list

Am hotărât să-mi omor lista „de făcut”. Da, am liste pe Google Tasks, pe un carnețel, în agenda și în cap. Zen Habits propune „sistemul Singurul Lucru„. Te trezești dimineața și decizi Un Lucru de care ești entuziasmat (sau pe care trebuie să îl faci) pe care îl vei face în acea zi.

Cândva scriam pe twitter „De-complexify, down-scale, re-humanize life. How do you do that? Is it even possible?”.

Unii au reușit.

O să încerc și eu câteva chestii. Și o să vă zic și vouă ce am reușit.

Deocamdată voi testa o săptămână modul de abordare Singurul Lucru. See ya in a week!

PS: Andrei experiementează și el cu simplificarea vieții.

Publicitate

6 gânduri despre &8222;experiment: renunțarea la To Do list&8221;

  1. Așa este. Cînd am schimbat designul minimalist am observat un lucru tare interesant, ce merită luat în considerație, cel puțin pentru bloguri. Atunci cînd am scos totul de pe blog, mai puțin 3-4 pagini și conținutul, evident, apoi am instalat un banner timp de 2 zile, ei bine, din 100 de vizite pe zi, peste 50 au dat click pe banner. Eu cred că asta zice ceva despre randamentul minimalist. E un fel excelent de a direcționa trafic, mai ales cu un banner atractiv. Chestia asta a fost inventată de de ZenHabits și lua mii de dolari lunar pentru un singur banner 🙂

    A propos de „Minimal me, maximal He”, mai mulți mi-au zis că nu știu engleză, gramatică 🙂 dar de fapt era mai mult ceva care să sune frumos.

  2. Ce interesanta e ideea ta! Am si eu liste de „to-do”-uri, dar momentan simt ca daca as renunta la ele mi s-ar prabusi sistemul. 😀 Cred, totusi, ca metoda aceasta poate functiona, dar nu in perioade foarte froarte aglomerate ale vietii. Sunt curioasa de feed-back, daca ai reusit. 🙂

  3. O sa scriu dupa 7 zile ce am reusit si ce nu, si la ce perioade din viata se preteaza. Cred ca sunt intr-adevar perioade cand nu e realista aceasta abordare.

    Ah, si din ce scrii pe blog viata ta nu pare asa complexa, cel putin nu ai introdus in ea complexitatile rezultate din urmarirea de seriale favorite, tinerea la curent cu presa, blogurile si alte internete.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s