Relansare blog tomoiaga.ro

Recent mi-am actualizat biografia de maxim 160 semne în contul de twitter să reflecte interesele curente, și sună cam așa: „Programator. Interesat de software, online, politică, teologie, foto, grădinărit. ” Am completat-o puțin în widget-ul de profil WordPress de pe ClujulEvanghelic.ro și am inclus starea civilă 🙂 „Șoț & tată”. Am fost în dilemă dacă să adaug și „discromat” având în vedere că o parte a prezenței mele online este prin blogul Sunt discromat și sunt șofer.

Blogul acesta l-am pornit în 2005 la sugestia unui prieten care-mi citea cugetările din status-ul Yahoo Messenger și zicea că aș putea să-mi fac blog să le pun acolo, ceea ce am și făcut (deși parcă twitter e și mai potrivit pentru asta). În rest, activitatea online mi-a fost diversificată în genu „interesul și blogul”: tomoiaga.ro personal, discromat.wordpress.com despre efortul de a înlătura obstacolele pe care le întâmpină discromații când doresc să devină șoferi, clujulevanghelic.ro informarea comunității religioase căreia îi aparțin, soclu.org apologetică creștină (blog colaborativ). Am mai avut o tentativă interesantă zic eu cu clujul.wordpress.com (similar oarecum cu Clișeul Zilei și cu edițiile de weekend ale lui Mihai Prodan) pe care l-am lăsat în paragină (poate voi muta postările aici).

Acum un an și mai bine am cumpărat o bucată de deal la preț dinainte de criză 😀 pe care ne gândim împreună cu nevasta să o transformăm încet într-un cămin. Anul trecut plantat pomi, anu’ ăsta sperăm gardul, anul viitor planul casei, peste doi ani fundația și tot așa :P. Si cum acest efort este surprinzător de interesant uneori (țineți minte în generală despre cultura pomilor fructiferi – era pe bune! e o întreagă cultură să obții fructe frumoase de la o vargă pipernicită de măr cumpărată din piață) obligatoriu trebuie documentat în scris, cel puțin părțile ce ar putea fi utile și altora.

Blogurile mele „consacrate” vor rămâne în continuare iar pe acesta voi scrie în principiu cam despre ceea ce ciripesc pe twitter (în ordine aleatoare): cugetări, software & online, politică, foto, teologie și … grădinărit. Un blog fără miză deci, unde nișa sunt eu.

Uneori voi pune recomandari la finalul postărilor la bloguri sau articole foarte interesante citite recent.

PS: Am actualizat și blogroll-ul, va fi mai dinamic, în funcție de blogurile pe care le apreciez la momentul respectiv (din cele pe care deja le citesc).

Îmi place blogul foto al lui Dragoș Ludușan. Și eu am fost la Veneția dar n-aș îndrăzni să compar pozele ce le-am făcut eu cu a lui: Venice Baby!

Publicitate

8 gânduri despre &8222;Relansare blog tomoiaga.ro&8221;

  1. Idei?! Păi, nenea 🙂 ai domeniu, ai toată libertatea!! Caută niște teme frumoase de WP, customizează-le după necesități. Oh, dude 🙂

  2. Uite aici. Căutarea este după „wordpress themes”. Dacă mai răscolești puțin pe smashingmagazine.com o să mai dat de tot felul de lucruri frumoase, colecții. Eu cred că o să-mi iau cîndva domeniu de dregul design-ului:) Mult spor!

    P.S. Oricum thema de acum arată mult mai bine decît cea basic (ușor customizată) pe care ai avut-o.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s