Sectorul privat versus sectorul de stat

Băncile trebuie să actulizeze informaţiile despre clienţi. Mă prezint la ghişeu, completez formularul, mi se face copie la buletin, mulţumesc şi plec.

Trebuie să fac un dosar pentru primărie. Completez formularul după care umblu pe lângă primărie să aflu cel mai apropiat copiator să fac copii după buletin, certificat etc. După care mă întorc şi mă pun la rând.

Aşa că:

Domnule Primar,

Vă rog să măriţi taxele locale dacă e nevoie cu un ron de persoană, în schimbul căruia să ni se copieze actele la biroul unde trebuie să le depunem, reducând astfel frustrarea cetăţeanului şi crescînd satisfacţia faţă de serviciile publice.

Sesizarea dvs are ID-ul: 34816

Publicitate

2 gânduri despre &8222;Sectorul privat versus sectorul de stat&8221;

 1. bancile uneori exagereaza cu copiatul cartii de identitate. pt orice depunere – copie!

  propunerea ta pt Primarie nu e buna!
  – nu am chef sa platesc mai mult nici macar cu un leu! dar nu dispera, taxele se vor mari f. probabil de la anul, cu procente multe.
  – copierea actelor la ghiseul depunerii dosarului nu ar face decat sa mareasca nejustificat timpul si asa mare investit in statul la ghiseu: ridica-te de pe scaun functionarule, deschide capacul, pune actul, inchide capacul, ia actul, ia copia, repeta pt al doilea act etc.

  solutii:
  – Primaria ar putea amenaja un spatiu special in care sa se copieze acte, dar

  si mai cuminte ar fi
  – cei care au un dosar sa merga cu copii gata pregatite! ce bine ii sa stii ca nu-ti lipseste nimic de la dosar! asta da satisfactie :))

 2. Pe noul sediu de pe Motilor 7, din curte, au Birou de copiat acte. La sediul de pe Eroilor se copiaza acte in camaruta sediului Partidului Alianta Socialista, la parter. Ceea ce nu e chiar asa rau, atata ca si sediul ala se inchide la ceva ora. Cand am depus al doilea dosar nu mai erau acolo.

  O solutie ar fi sa existe copiator pe biroul functionarului, la indemana, ca sa nu se ridice.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s