Blogurile le monitorizăm prin fluxul RSS oferit, dar cu restul paginilor ce facem?

Le monitorizăm tot prin flux rss: prin adăguarea în agregatorul favorit a adresei: http://page2rss.com/page?url=adresa-site.ro

Detaliat

Blogurile oferă posibilitatea notificării actualizărilor pentru cine este interesat prin fluxul (feed-ul) RSS. La blogul meu vă abonaţi prin adresa tomoiaga.ro/feed. Dar ce facem dacă dorim să fim notificaţi de actualizări ale site-urilor ce nu oferă RSS? Apelăm la serviciul page2rss.com care vizitează zilnice de câteva ori pagina de internet şi include într-un RSS doar actualizările, ceea ce este nou de la ultima vizită până la cea curentă.

Una din neplăcerile acestei metode este că vei fi notificat de modificări precum data curentă, numărul de vizitatori online la momentul accesarii de catre page2rss, şi alte detalii de astea inutile (la care site-urile ar trebui să renunţe – dacă intru la tine pe site nu mă interesează ora, o văd în dreapta jos, nici numărul de vizitatori).

Notă

Adăugarea direct a adresei http://page2rss.com/page?url=adresa-site.ro funcţionează doar pentru Google Reader, care detectează automat existenţa unui link pentru flux RSS. Pentru alte agregatoare va trebui să accesaţi pagina http://page2rss.com/page?url=adresa-site.ro şi să copiaţi adresa fluxului RSS creat pentru acea pagină.

Mulţumesc Ionuţ Alex. Chitu / Google Operation System

Publicitate

Un gând despre &8222;Blogurile le monitorizăm prin fluxul RSS oferit, dar cu restul paginilor ce facem?&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s