Question for some Christian bloggers

If you’re sloppy about the things of this world like images you use and text you duplicate from others, do you dare to expect that I take you in serious on your spiritual writings?

Dacă tu esti neglijent cu lucrurile acestei lumi, cum ar fi imaginile folosite şi preluările de la alţii, ai cumva aşteptarea ca eu să iau în serios ce spui tu despre cele spirituale?

Publicitate

3 gânduri despre &8222;Question for some Christian bloggers&8221;

  1. foarte buna intrebarea.

    si astfel ratam noi ca si crestini prezentarea unui crestinism real si de dorit, mai ales pentru generatia tanara/bloghista. daca ramanem in vechia dihotomie, cum ca spiritual e doar biserica si activitatile ce tin de ea, in fata unui blogher, ca si cel de sus care a pus intrebarea, nu avem nici o sansa sa ramanem in picioare.

    pana nu includem in spiritualul nostru si a nu fura imagini, filme si alte cele care nu ne apartin de pe net, sau faptul ca si domeniile din afara bisericii tot spirituale sunt, adica modul in care imi traiesc viata in afara bisericii e spiritual, nu cred ca vom prezenta un crestinism autentic generatiei noastre.

  2. Exista prejudecata asta ca ce-i pe net e gratuit. Care vine din faptul ca ce se pune pe calc e gratuit: soft, muzica, filme, jocuri. Mai este mult pana sa invatam sa respectam proprietatea intelectuala. Chiar si pentru mine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s