Will you make it?

To be a good programmer you must be intelligent enough to make up for the want of essential specifications and documentation, and dumb enough to accept without a murmur nonessential project rules accumulated over time.

Ca să fii un bun programator trebuie să fii îndeajuns de inteligent să suplineşti lipsa specificaţiilor şi documentaţiei esenţiale, şi îndeajuns de prost să accepţi fără crâcnire regulile neesenţiale adunate de-a lungul timpului în proiect.

Publicitate

2 gânduri despre &8222;Will you make it?&8221;

  1. Campania inceputa de tine a dat roade. Am renuntat acum 2 luni la toate softurile, filmele, muzica piratate. Am aruncat la gunoi aproape 80 de CD-uri si DVD-uri. Am instalat Fedora 9 si sunt foarte multumit de felul in care lucreaza. Am inceput sa cumpar muzica si DVD-uri cu filme. Ma simt mai liber si mai fericit. Si nu sunt singurul din cercul de prieteni… Desi am avut destule pierderi dupa aceasta decizie (ex. mi s-a furat masina din fata blocului), nu ma voi intoarce niciodata la piraterie!!!

    Dumnezeu sa te binecuvanteze!

  2. Emi, nu am facut prea mare campanie. Am scris un articol, destul de hotarat, e drept. Eu folosesc WinXP licentiat si in rest software gratuit. Muzica ascult online pe deezer.com. In rest, sa fii sanatos si sa influentezi si pe altii. Calculatoarele ne sunt prea pline deseori.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s